Over ons

Installatiebedrijf Oosterwolde BV is een allround installatiebedrijf, gevestigd in het Friese Oosterwolde.

We zijn een klein team en we zijn open, toegankelijk en flexibel en we hebben veel ervaring. We streven naar een betrouwbare en langdurige relatie met onze opdrachtgevers door een nauwe en persoonlijke samenwerking en de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

We hebben een groot en succesvol netwerk opgebouwd met klanten en leveranciers. Daardoor kunnen wij voldoen aan de wensen van onze klanten, aan de regelgeving en ontwikkelingen.

Installatiebedrijf Oosterwolde BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn voor zowel bedrijf als particulier. Wij zullen ons blijven ontwikkelen in de technieken en trends van nu en de toekomst. Wij gaan graag met jou op zoek naar passende en duurzame oplossingen.

Wij zijn eveneens een SBB Erkend Leerbedrijf en wij begeleiden studenten in het praktijkgedeelte van hun opleiding. We bieden studenten een goede en veilige werkplek en we geven hen de mogelijkheid om de veelzijdigheid van dit vak onder de knie te krijgen.

Maak kennis met…

Martijn de Haan

Martijn de Haan

Directeur / Calculator / Werkvoorbereider

Martijn is sinds 1 januari 2019 werkzaam voor dit bedrijf als calculator / werkvoorbereider. In januari 2020 heeft hij het bedrijf overgenomen, samen met Jan Broers. Martijn heeft veel ervaring op het gebied van zonnepanelen en hij is o.a. verantwoordelijk voor de offertes, planning, personeelszaken, inkoop en verkoop. email: martijn@ibobv.nl

Martijn de Haan

Directeur / Calculator / Werkvoorbereider

Jan Broers

Jan Broers

Directeur / Uitvoerder

Jan werkt al sinds 2005 bij Installatiebedrijf Oosterwolde, destijds als 1e personeelslid de oprichter Almer Veenstra. Jan heeft het bedrijf in januari 2020 overgenomen, samen met Martijn. Jan werkt nog steeds als uitvoerder, hij is allround en hij stuurt de monteurs aan. Ook offerte opnames en inkoop horen bij Jan zijn taken. email: janbroers@ibobv.nl

Jan Broers

Directeur / Uitvoerder

Jessica

Jessica

Administratief medewerkster

Jessica is werkzaam binnen dit bedrijf sinds april 2011. Wanneer je met het bedrijf belt, krijg je haar of Martijn aan de telefoon. Jessica is verantwoordelijk voor de administratie en facturatie, intake, planning cv-onderhoud, personeelszaken, opleidingen, marketing en de website. Jessica werkt parttime en is dagelijks in de ochtenden aanwezig. email: jessica@ibobv.nl

Jessica

Administratief medewerkster

Johan

Johan

All-round Monteur

Johan loopt al 12,5 jaar mee binnen dit bedrijf! De kans is groot dat Johan voor uw deur staat wanneer u uw cv-ketel door ons laat onderhouden. Johan is een all-round monteur, dus overal inzetbaar.

Johan

All-round Monteur

Eduard

Eduard

All-round Monteur

Eduard is all-round inzetbaar. Hij is bij het bedrijf werkzaam sinds 2010 en loopt dus al een tijdje mee. Geen klus is Eduard te gek.

Eduard

All-round Monteur

Lucas

Lucas

2e Monteur

Lucas is één van de jongste monteurs die bij ons werkzaam is. Hij is in 2017 bij ons begonnen vanuit zijn opleiding als 2e monteur. Deze opleiding heeft hij inmiddels afgerond en is hij nu volop aan het doorleren voor 1e monteur.

Lucas

2e Monteur

Mark

Mark

2e Monteur

Mark is één van onze jongste monteurs, die sinds november 2019 bij ons mee draait vanuit zijn opleiding 1e monteur.

Mark

2e Monteur